god morgon

i morse skulle jag igentligen kliva upp klockan 6 som alltid när jag är i Fagersta. Men dock blev det inte så, jag vaknade 20 i 7 och hoppade in i duschen, klädde på mig och drog till bussen ...
nu har vi svenska och vi skriver om de olika gudarna, jag och anna har Hades och ska leta på lite fakta om honom.
efter svenskan tror jag vi har matte/engelska.. sen slutar vi! sköööööööönt.. för jag och isabell ska som sagt till borlänge, uuhja ;)
wish me luck!
skriver mer sen när jag har lust, för nu ska vi ut och röka . / E


måndag

ja, då var nästan en hel dag till avklarat i livet :)
i morse var det ju så att jag hade problem och komma upp, ställde om klockan 1 timme till så jag bara kommer lite försent, men redan efter 1 min flyger jag upp och kom på att jag inte kan missa nå mer, för då får jag inte mitt studiebidrag.. så va ju dock tvungen och gå till skolan :(

dagen var seg, men massagen på slutet, var nog det skönaste jag varit med om på länge, till och med så att jag somnade i en kvart.. daemn!

nu ska jag alldeles strax kila upp till maddekåå och hennes lägenhet, efterlängtat!:*
inte träffat alla i fagersta på år och dar känns de som, fast de bara gått 9 dagar..

och imorrn gäller dt, nu när jag äntligen fått pengar och INTE är förkyld.. imorrn blir det att pierca tungan ;) åker till borlänge med isabell och kikar lite i kupolen och sedan drar vi till crossroad för hon ska ta sitt andra hål i tungan och jag mitt första.. ;p

/E.n

segaste söndagen

jobbigaste dagen idag.. vaknade 8 imorse och halvsov tills 10 sen låg jag och nattis och drog oss i sängen tills halv 11 .. sen skjutsade hennes mor mig hem, och ja mådde illa som fan idag.. så jag somnade om när ja kom hem..  sen vakna, somna om.. och gick upp halv 4 :| illa.. hur ska jag nu lyckas somna ikväll?

igår iaf.. dagen va helt okey, issa åkte väll hem runt 1 tiden, så jag käkade, tog det lugnt, kollade tv oså :)
sen vid 7 bestämde jag mig för att fixa i ordning mig, och kanske festa idag igen eftersom jag trots allt hade alkohol och inte ska dricka nästa helg... så vafan?
aa, bully ringer och frågar mig om det är något i avesta ikväll.. jovisst, i junovallen dit alla var välkomna :O hur schyrrre som helst ju!

började bråka med farsan, och en massa saker togs upp, och kvällen började ju inte så bra... så fick skjuts av min låtsasmorsa till domarhagen för skulle möta nattis.. men kändes som om jag behövde snacka med frida oxå så hon kom .. började dricka lite smått, sen kom nattis och vi mötta bully och arthur och åkte ut till Junovallen!

där ute fortsätte vi dricka och träffade på en massa sköna folk och även folk man saknat<3
jennifer, nattis och jasmin gjorde nog min kväll bäst, helt underbara och ni andra som tycker att ni fanns där, kan ta åt er :) :*

blev lite dancing och shakeande när man blev lite rund om fötterna, och dt var sjukt skoj för allt folk som var där liksom..
sen vid 1 tiden åkte vi till stan, jag, karp, kicko och juuunas .. sen efter vi kommit dit, så kom de flesta från junovallen dit och man träffade alla igen :D nice vare!

efter 2 någon gång så drog vi hem till nattis, för d blev lite långtråkigt ändå..
men kunde man sova? nej, folk ringde, sms:a och dryga .. men de villa ju bara träffas, hah! men hade ingen ork alls, var sjukt trött igår.. sen vare sova, och tack för kvällen igår alla!

fredags

börjar med att jag åker hem med bussen runt 1 och ska möta marc på stan i Fagersta :)
men vem ropar? jo jaime, ja vände mig om o var tvungen o kolla noga , och de va han :D sen när ja kommer närmar bilen så hoppar någon brud fram och säger HEEEEJ" vafan, blev helt chockad för där står alme min bästa vän :O det tog väll sisådär 5 min innan hon fick en sjukt stor kram av mig ;)

sen åkte jag och alme till avesta-skogsbo och börjar dricka och fixa oss lite, härj på bussen sen mötte vi emma och väntade på matilda och issa, sen drog vi upp till emma och fortsatte dricka :D

hade sjukt skoj kväll, orkar inte berätta allt i detalj, men tack brudar! mp2 <3

<3        klassss   

sen så drog iaf jag och issa hem till mig vid 2 tiden och slocknade väll runt halv 4 dock ;/ hah ändå, baby<3

ja det var ju så att..

igår färgade jag mitt löshår, eller ja, jag slingade de..
blev inte så jätte bra för jag hann bara göra en längd och de blev tjocka slingor så ser bara ut som en annan färg.
men får se hur dt blir med o andvända det.

sen åkte jag till issa i brunnbäck, vi satt ute, inne och hade allmänt trevligt och kul bara. Kikade även på idol och det var sjukt synd att han den där lite större grappen inte gick vidare, helt sorgligt när alla grät ju :/ när på att vi började tjura oxå ;D!

sen när vi väl snackat klart vid 10 typ så började jag svettas för hennes rum är som en bastu, jag looooooovar asså..
daemn, tog mig 20 min innan ja slutade klaga. sen blev ja röksugen och issa vägrade följa med ner för hon orkade inte, så sa hon att ja skulle röka igenom fönstret och ja varnade henne för hur mkt de kommer lukta, men nej inte fan brydde hon sig..
värre efteråt när hon gnällde hur mkt de stank, och hur jävla mkt hårspray/parfym hon sprutade :D vavare ja sa liksom ;)

nu så börjar jag snart lektionen, och sen ska vi ner på stan, gå på h&m och apoteket med issa o sara..
sen så ska jag åka till fagersta efter gympan, och sen blir det skogsbo med isabell och fixa oss och börja dricka lite innan vi drar till emma vid 7 tiden :)


PUSS:*

litegranna om veckan..

var ju ett tag sen, men visst nu så ska jag försöka sammanfatta veckan..
skolan har ju inte gått så bra denna vecka maybe..
jag har varit så skoltrött och kommit till skolan runt 12 varje dag nästan, inte bra.. så de visar sig om jag får studiebidraget eller inte.. ;o

måndags så fyllde sara och anna år + mina gamla klassisar malin&mariaa.. lite komiskt :)
så jag sov hos frida vi va ute ett tag, sen drog vi hem till henne och chillade..
helt plötsligt fick vi för oss att förändra håret, eller hon skulle färga sin utväxkt och topparna och jag ville göra slingor...
men resultatet blev väll sådär för vi gjorde inte så många slingor på mig..

så på tisdagen så färgade sara om det på mig och andvände hetta, blev hur bra som helst.. förutom att dt kanske är lite missfärgat.. är iaf inte helfärg utan bara slingor..
 
och den dagen fyllde frida år oxå :)

på onsdag d.vs igår fyllde min bror 15, och jim h 19 så det blev en masssa på dom där dagarna, grattis igen allihopa !

idag så va jag nära på o försova mig igen, men ja lyckades ta mig upp en kvart innan bussen gick..
så ja slängde på mig kläderna, borsta tänderna och stack till bussen..
när jag kom till skolan hade vi samhäll, ganska kul alltså.. och nu har ja setat o gäspat i några timmar så vill bara hem, hem, hem och sova :(

sen ska jag vara med issa idag också, först måste ja hem och packa, sen slinga mitt löshår (om ja orkar..)
och så blire mysa ikväll med henne och sen sova där.. :*

IMORRN så äre fredag och dt blir fest med tjejorna i klassen, skaaaaaaaapligt nice kanske?
så de blir skolan, åka till fagersta och fixa lite, sen åker jag och sara hem till mig och fixar oss och börjar dricka lite.. och sen drar vi hem till Emma, äter gott och dricker oså :)
 

raerv

alltså jag har inte skrivit på sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt länge verkligen, helt otroliii t t t :D
så nu ska jag skriva lite granna, få se vad som skrivs och så.

nonono!

¨ååh, skulle piercat mig idag, blev de något?! neeeeeeej ..
för jag var för förkyld och då vare ingen smart idé tyckte han ;/ daemn .. min förkyldning blir bara värre och värre, och jag SKA festa i helgen ändå alltså.. tänker inte låta min LEDIGA helg förstöras utav en förkyldning :D 

lääääääängtar tills imorrn o lööööördag, phätt skoj!  


gjgewfrg
nu sitter jag här o är sjuk, så tar bilder med camen, om ni villeveta rå!

3/9 ..

afaf dags att bli frisk ewelina?!


Idag har varit en sjukt seg dag i skolan.. även igår, sjuk och sen har vi inget o göra :S
Men i måndags fick jag lite köpt iaf, var i västerås och träffade alme senare på dagen och kvällen.
köpte en jacka, ett par skor, 2 tröjor och 2t-shirts och parfyyyyym..


Imorgon blir dt piercing, sen vara med issaaaabelle! och sen i helgen blire festa om jag nu törs ;D!  Fredag i Avesta, och Lördag i Surahammar till Michaela<33 o partajja

RSS 2.0