kirrat och klart!

shoo! nu sitter jag hemma, har precis städat rummet och ska snart hoppa in i duschen!
blev en dryg dag, somnade vid halv 6 och skulle upp 10, då matilda kom o hämta mig.
sen åkte vi iväg och hämta upp jennifer och angeliqa för att sedan hämta nyckeln..
efter det blev det en sväng på stan med dom, sen käka kina mat, trevligt och gott!
hämtade upp visar och åkte till lokalen, tror ni att vi fick rätt nyckel eller!? NEJ..
så vi fick ringa upp kommun eftersom hsb va stängt, och tillslut löste det sig, haha.
ska skynda mig nu, så vi kan åka till dani och sen upp till lokalen och fixa lite inför imorrn.
hoppas på en bättre dag imorrn då och ikväll kommer almedina & imorrn olivia till mig♥
Take care så länge mina vänner!


kallt!!!!!!!!!

shoo! är jääääääätte, verkligen jääääääätte sliten nu så funderar starkt på att sova?! 
fast det ska jag inte, för ska hem till min kära vän alldeles strax, som kommit hem..
och får skjuts som tur är.. 16 minus är väll fan ingen höjdare! brr va kallt det är.
har vart i avesta idag med pontus, träffat lite folk och shoppat,
och den här gången hittade faktiskt han saker åt sig själv iaf ;D
sen gick vi in på intersport i fagersta och köpte en varsin tröja, nice!
sen blev de hemåt då jag höll på att avlida av kylan, så blev ett varmt bad för min del.
orkar inte skriva så mkt mer, men vi hörs väll imorrn. ciao ♥

det närmar sig 2010

shoo! idag så försov jag mig och även pontus så det blev inge avesta för det blev så sent eftersom vi skulle hinna med annat så vi åker imorgon istället. idag gick jag ut på en promenad med m ist, sen så träffa jag lite folk och sen har jag setat hemma sen 8 och bara tagit det lugnt, väldigt skönt alltså.. ångrar dock från igår att jag köpt så mkt onödiga saker efter jag fick pengar nu i jul, skulle ha sparat eftersom ja egentligen skulle gadda mig, men får göra de nästa månad om jag har råd.. då blir det "Learn from yesterday, Live for today, Hope for tomorrow" .. vart? det får ni vänta med och se. 


NU tänkte jag dra ut lite på tiden genom att göra en sån där lista..
2009 börjar gå mot sitt slut
här är en sammanfattning av ditt 2009!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:
oj, de kanske jag gjorde, kasst minne?
Höll du några av dina nyårslöften?: nepp, men snart nytt år igen;)
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: aa, emma♥
Dog någon som stod dig nära?: aa..
Vilka länder besökte du?: trivs i mitt sverige, hahaha skoja verkligen..men finland typ.
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: hela sommaren!
Största misstaget?: håller jag för mig själv..
Har du varit sjuk eller skadat dig?: sjuk är jag nästan året om, inte i huvve ;D

Bästa köpet?: hm, datorn eller systemkameran?
Vad spenderade du mest pengar på?: alkohol, cigg.. 
Gjorde någonting dig riktigt glad?: ja, det finns massor vill ja lova :)
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: sommarplågan sexy bitch.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: gladare konstigt nog..
Vad önskar du att du gjort mer?: uppskattat saker och ting mer än vad man gör..
Vad önskar du att du gjort mindre?: festat osånt kanske, haha
Hur tillbringade du julen? : julafton i skogsbo, utgång med vänner dagen efter. 
Blev du kär i år?: nejdu, ni känner mig.
Favoritprogram på TV?: weeds och desperate housewifes
Bästa boken du läste i år?: vikken läsa? ;)
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: pengar till dator/kamera
Något du önskade dig men inte fick?: nepp
Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: västerås med papi och alme ♥
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: det finns det nog...
Vad fick dig att må bra?: vännerna & familjen.. självklart!
Träffade du nya vänner?: en hel del faktiskt, plus gammal vänskap som ja saknat.
Förlorade du några vänner?: nej, men glidit ifrån vissa, inte förlorat.
Vem saknade du?: ingen speciell? saknar mkt vissa dagar.
Till sist, ladda upp en bild på dig själv från 2009:


mellandagsrea

shoo! har inte skrivit sen julafton upptäckte jag nu, men har varit fullt upp. firade julafton i skogsbo med papi & sussi och släkten på den sidan osv.. sen juldagen åkte jag snabbt över till fagersta för att fira hos mormor&morfar, sen åkte jag till avesta runt 5, för att sedan möta upp pechy och jennifer, sen åkte vi ut till nattis och festa och sen blev det flying, damn va folk det var, och snuskigt kul även om man knappt kommer ihåg de sista av kvällen... sov hos jennifer och va sjukt jävla sliten dagen efter, mådde INTE bra alltså, men det vare värt. så igår drack jag litegranna bara, sen drog vi upp till pontus och chilla med hans mor & syskon, sen träffade lite folk efter och kom hem runt halv 4. Och idag så har jag och pontus vart i v-ås och shoppat lite, hittade inte så mkt förutom en tröja,klänning och stövlar. Och han hitta ingenting hahahah.. så vi glider över till avesta imorrn för att kika lite mer. Jag fick iaf träffa alme ett bra tag, gick in och chilla i affären där hon jobbar säkert 6 gånger under de 4 timmar vi var där, skönt faktiskt. nu ska jag försöka hitta någon bra film och se på sen sova tror jag faktiskt. ciao så länge ♥/riktigt sliten ewelina (ville bara påminna er)


(blandat, som ja glömt lagt in + julafton)



GODJUL

ALLTSÅ FEMTE jävla gången jag ska försöka spara ett inlägg sen så fukkar det upp sig så nu ger jag upp! hahahah....:( åh, jag som hade skrivit massa intressant och långt.... aja, vi hörs imorrn och god jul på er alla :* bjussar på denna bild, riktigt stilig osminkad och seriös bild. rawr , bara för det är julafton nu och såhär tkr jag om de ;)


jävla kaninspel...

hahaha olivias fel det här, men kaninspelet har gått och blivit min kvälls-syssla just nu, haha det är faktiskt kul och jag körde något liknande förut fast det var inte med kanin och plingor, hahaha.. och har ju bara sisådär 1 mille poäng kvar för att slå olivias rekord, men det tar sig iaf ;)


prova ni också :D http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

some music baby

shoo! kom hem från avesta för ett tag sen och har setat vid datorn och tankat en jävla massa musik sen dess, lite ny och även äldre som vi har till nyår och har iaf kommit upp 20 nya grymma låtar av en hel del.. hittade nyss denna sköna remixen, daemn va bra de är tsm!

skriver om ett tag igen, nu ska jag kirra lite mer mjusik.. ciao ♥/ewelina

underbar lördag

shoo! ligger i olivias säng nu tsm med henne och ange, haha inte alls trångt faktiskt fast även datorn står här. har inte skrivit på 4 dagar nu upptäckte jag, och det kan vara för jag haft väldigt mkt att göra i helgen och även i torsdags. fredags: började med att vi åkte till värmland med familjen kl 7 på morgonen, för att gå på everts begravning och sedan åkte vi hem igen, och jag va hemma i fagersta runt halv 9... eftersom en viss person tjatade på att jag skulle komma över till avesta så visst blev att jag åkte dit och va framme vid 10, va hos j och drack lite med olivia och ange, och sen drog vi ner och skulle käka, men blev att jag hamnade på krogen den sista timmen och tog en bärs bara, sen åkte vi hem till ep och sov. lördags: vaknade rätt sent, och drog direkt till v-ås från avesta för att möta alme, sedan gå hem till matilda och börja fixa oss, va inte där förs 6 ungefär, och började dricka vid 8 då brudarna kom.. Det va väldigt trevligt med mkt dans, ölspel och en hel del skratt alltså.. sen öppnade grannen mittemot dörren som också hade fest och vi med, så blev det som dubbelparty, sprang emellan lite där... sen kom och gick de folk hela tiden, men roligt var det.. vid halv 3 kom O och dom från sthlm och vi festade till 6 på morgonen, ganska slitet men värt! söndagen: va sjukt sliten när jag vaknade vid 8 och skulle gå upp och tvätta bort sminket, gick in i dörrkanten till och med.. hahaha tur de andra inte vakna. sen somnade jag om och vi vaknade vid 12 och klev upp.. sen ville bella stanna kvar och städa(HAHA konstig brud :D) och jag, matilda och ousman drog till stan och käka och träffa alme som jobbade, stackarn ;) va på stan ett bra tag och somnade sen när vi kom till m igen, och åkte med tåget hem vid 8.. hoppade in i duschen snabbt, och sen gick jag och mötte pontus och vi drog hem till mig och chilla och snacka skit tills 1-2 någon gång. jaaa, det var väll min helg, försökte kortfatta ännu mer men gick inte så bra, haha... (och bilder kommer upp så småningom från förra helgen OCH denna helg) ciao /ewelina

lite sen uppdatering

shoo! har inte skrivit på ett bra tag, har varit helt slut och inte orkat skrivit någonting haha.. vart på stan med pechy i måndags, och med matilda och henne i tisdags, sen blev det bio med ep på kvällen(new moon), och hur jävla bra va inte den då? och igår va jag i sthlm, åkte dit med issa för hon skulle fixa naglar, sen träffade jag lite av mina kära vänner där efter hon dragit hem. och sen när jag kom hem så kom olivia till mig (min bebiiis som snart sviker mig) :( åh, alla bara drar.. helt sjukt vad jag kommer sakna den bruden ;( nej nu är jag bara neråt, men ska snart ut och fota och så, först ska vi bara vila lite. ciao så länge♥

back in schoool

shoo! sitter i skolan nu och är galet tröt, men sånt man får ta antar jag.. haha va iaf kul att träffa några som man inte sett på år och dar känns de som :D ne fyfaaan sitter och kollar igenom en massa gamla bilder nu på datorn, helvete vilka gamla kort och vilka minnen!!! och jag är så trött och sliten från helgen så jag knappt orkar skriva något nu. kan iaf säga att det blev en onykter helg, men vääääääääldigt rolig :D ciao så länge♥


gammal bild från förra hösten!


slitet

shoo :) har inte skrivit på ett tag nu, men har ingen ork heller just nu haha sitter hos i och degar i hennes soffa framför tv;n! har varit sjukt slitna båda två och har klagat på allt idag, hahaha.. det blev fest här igår, sen drog vi till hotellet, riktigt trevligt faktiskt :) mer senare om helgen för nu ska jag vara social här och kan skriva imorgon igen om allt och lägga upp lite bilder från helgen! imorgon börjar skolan igen, efter 15 jäkla veckor.. känns sjukt och de har verkligen gått hur fort som helst. take care ♥/ewelina


mkt att göra...

shoo! har verkligen haft en lång och dryg dag idag.. började halv 9 idag, för vi hade MBA möte med h&m, sen så började jag direkt efter det och slutade runt halv 6, och har verkligen varit dött där idag så har gjort om massa bord/hyllor och donat. direkt efter drog jag och solade för en gångs skull.. skönt som fan! efter de träffade jag lite folk och kom hem vid halv 9, då jag tonade håret igen, för färgen har halvt gått ur, och efter det blev det att packa, sen slå in massa julklappar .. så har varit stressad, sur och irriterad.. och så får jag mitt i alltihopa ett gulligt sms från min bästa alme, som direkt gjorde mig gladare :)
"i refrängen tänker ja på dig, de passar in så jävla bra - when you cry, i cry, i cry along with you. when you smile, i smile, i smile along with you" åh... lite jag älskar den där bruden som jag kännt i 14 år nu och umgåtts med så sjukt mkt att det är omöjligt att räkna dagarna. tänkte bara att ni skulle veta, fast det vet nog de flesta redan ;) haha.. nej, nu funderar jag starkt på att försöka sova, så jag kommer upp i tid imorrn. ciaaaaao♥

jag tror jag blivit shopping/pengakåt?

shoo! vet inte huuuur jäkla mkt jag handlat på slutet, både kläder, skor, köpt presenter, och nu en jäkla massa julklappar.. sen käkat ute 24/7.. förstår inte vart pengarna kommer ifrån!? äh tur man har mami och papi som oftast bidrar med någon liten slant när lönen och studiebidraget runnit ut. har inte lagt upp nå bilder eller skrivit ett skit av det jag köpt mot slutet, för känns som jag inte orkar med det, utan berättar bara om dagarna ist :). tänkte iaf visa skorna jag köpte förra veckan tsm med 2 klänningar& linnen vad jag kommer ihåg, sen idag köpte jag mig lite smycken, och en trikåklänning med paljetter som jag hade tänkt att ha vid jul.



och.. idag har jag busat lite med min lillebror på kvällen, helt crazy ibland alltså.
nu ska jag slagga tror jag, så jag orkar upp imorgon, börjar 1 ½ timme tidigare på praktiken:( och det 'är bara 3 dagar kvar, helt sjukt vad fort det har gått, vart tog dom där 15 veckorna vägen?! nej natti ♥

nyår!:D

hoppas faaaan det blir lyckat nu, därför bara vissa kommer bjudas :) jag matilda alme jennifer angeliqa och maddekå har styrt lokal till nyår.. fanfint alltså :D lite efter/förskott födelsedagsfest för oss alla?! haha november/januaribarn allihopa. har lite saker att planera, mer om allt blir det sen, och JA det kommer vara en lista på vilka som får komma/inte.. så har jag glömt någon, säg till så kanske ni får reda på varför eller om ni är bjudna :)
nu ska jag kika på ullared, duscha sen sova! ciao♥ /ewelina

sovgott

idag har jag vart med marc, chankie och jonas bara, chillat osv.. nu ska jag äntligen sova. vaknade FÖR tidigt idag, och kunde inte somna om.. är helt slut så måste sova nu så jag får mkt sömn inatt. godnatt♥ /ewelina

lyckad lördag, sliten söndag..

sho! blev utgång igår trots allt. började dagen med att jobba tsm med en lika sliten emelie, så vi hade kul iaf, haha herregud :D sen började förfesten uppe vid ringvägen, sen hemåt och byta om sen skjutsa emelie mig till carrop, där det var en hel del blandat folk och folk man inte träffat på år och dar kändes det som.. vilket var roligt iofs ;D sen drog vi på GM, alltid lika roligt när man är full iaf, hahaha och så spelade ju lorrren & sakkkeen ;) drog hem rätt sent, var överallt och ingenstans och somnade någon gång i morse. vaknade för ett bra tag, hur pigg som helst, får väll se när bakissmällen kommer slå på. ska snart iväg med marc förmodligen och ta en fika på jobbet, där stackars lisa jobbar idag, wääy! hörs sen va, ciao ♥ (bilder kommer sen)

hahahahahaaaaaaaaa

shoo! hade sjukt nice kväll igår, började med att jag drog hem lite tidigare från praktiken, kom hem somnade en stund och sen duschen och fixa mig. kom ner till stan vid halv 8 ungefär, och mötte pechy och haga, sen drog vi vidare till daniel.. blev förfest där och folk droppa in vart efter, riktigt kul faktiskt.. sen kom chankie &2till från fagersta, så vi drog först till trapper, för att ta en shot, sedan vidare till flying där man träffa på en jäkla massa folk, både avesta OCH fagerstabor faktiskt :) blev mkt dans, och sen lite knas mot slutet, kan inte sluta skratta bara, ahhahahaha....herregud. blev några få bilder från igår bara, men idag blir det nog inga. har beslutsångest om jag ska ut idag på gm, eller inte... ciao så länge ♥

lights off

shooo.. finns de någon bättre låt eller? abooo helt besatt.. lyssnat på den 2 veckor i streck nu typ, varje kväll, morgon osv. alltid första låten som slås på.. jay sean-lights off! påtal om något annat, så blir de feeeest som fan i helgen, jävlar va jag ska ligga bakis i min säng hela söndagen, när jag för en gångs skull INTE jobbar.. jobbar dock på lördag, men det är skitsamma, inte 2dagar iaf!!! hoppas vi hörs och ses i helgen älsklingar! ciao/ewelina

hittade en gammal bild på mig och bästa från i våras någon gång! ♥


jävla vecka...

shoo! den här jävla veckan har fan gått segare än hela livet, nästan iaf.. haha. nej har inte ens lust att berätta om veckan, har bara chillat med kompisar på kvällarna och jobbat på dagarna(praktik fortf dock).. och nu ska jag ut och ringa jennifer först, sen matilda och även några andra, har en massa saker och planera.. hoppas de blir lyckat för oss nu då. vad vi planerar får ni nog veta framöver.. btw, så har ep bokat bio nu(new moon) som vi ska se 15 dec :D kisssses♥

RSS 2.0