helt underbart va

godkväll då :)
har precis träffat pechy en stund nu på kvällen, blev att sitta hemma hos mig och umgås.
idag har jag inte gjort ett skit, bara vart ut med bamse 4 gånger och sen inne och kollat på film/tv.
men jaja, som man bäddar får man ligga? känns som jag varit bakis i 2 dagar, men ofta?

stockholm.


på fredagen åkte vi tåg dit, träffade på raz,lillkågas och dalle på tåget dit och så, kul med lite avestafolk. sen när vi kom fram mötte vi upp olivias mami som gav oss nyckeln och sen packade vi upp lite. gick ner och käkade, sen började vi dricka och pumpa musik, mötte upp alme vid 7 tiden och sen tbx. senare på kvällen kom andré och danix upp till henne, och vi umgicks med dom tills vi drog till stan. hände inte så mkt på stan, mer än träffa lite folk och sen drog vi tillbaka hemåt, men hann inte så långt? kom några killar och började snacka med oss, som hade en båt vid hamnen och vi följde med dom dit. fortsatte dricka och umgicks med dom, mycket trevligt till en början iaf, tills en av dom köpte en hoe, haha! vi drog iaf tillbaka hem vid 6 tiden på morgonen, och slocknade väll vid 7 tiden och klev upp 12 på lördag.

så när vi klev upp nästa dag, så ringde octavio och vi åkte till solna o träffa dom, köpte mer alkohol osv..sen drog jag olivia alme och octavio till kungshallen och käkade, inte gott när man va sliten som fan. träffade på lite fagersta folk utanför, rätt många såg man faktiskt, och vi såg förjävliga ut, haha. vid 3 tiden så gick vi iaf hem, duscha osv och jag tog en återställare för jag mådde så kasst just då. klockan bara rann iväg och helt plötsligt kom julia(olivias syrra)+ kompisar dit och då va den 7 redan. hann iaf dricka lite mer, och sen drog vi och handla, sen vidare till dramaten och mötte ilja och maddekå. hamnade vid kungsträdgården efter allt börjat, vilket va tur för vi missade bara en kass artist, darin.... jaja, det började regna som fan och sen strax efter 10 tiden så började folk trängas och skit, vafan? sen när vi kollade bak så hade det blivit feting öppning i mitten och alla skrek "booomb"..snacka om att folket drabbades av panik, jag och alme va de ända som höll ihop då, och kutade. strax efter kände vi gaslukten och tårarna kom, för de va en jävla tårgasbomb som ngn kastat ut i mitten. vilka jävla idioter de finns alltså, aldrig vart så jävla förbannad. vi blev fan nertrampade till och med.. men efter de lugnat sig så hitta vi olivia och vi fick bättre platser tack vare dedär som hände, haha ! drog därifrån för det blev så drygt och tråkigt allting, och satt och chilla och drack lite, sen blev de max. och tror ni inte att olivia stöter på fjortisbloggaren dessie? hon kom in och kramade oss o grejer, HAH!? lite narr jag gjorde av henne, men inte brydde hon sig om de, utan skröt bara att hon skulle till "krilleboi".. träffade på avestabor inne på max, och sen drog vi till olivia där de andra som vi tappa bort va och festa. tillslut så kom de massa andra folk, orkar inte rabbla namnen, och sen kom även 3 fagerstagrabbar dit. klockan blev 5, och de första 2 stycken slocknade, och resten av folket som bodde i sthlm drog hem till sig. och sen blev den 6 och resten somna förutom ja o 2 till. så vi satt uppe och snackade ett tag . jag, mj och findus drog till 7eleven och handlade istället för vi inte kunde sova, fyfan va värt och köpa en dricka.
ja, 3 stycken slocknade i ena sängen, 4 i den andra, 1 i soffan, 1 på golvet och alme i badkaret:D!
söndagen..
själv så somnade jag vid 8, och vaknade vid halv 11 när de första 3 drog iväg till stan, sen vidare hem till avesta. mådde så jävla dåligt att jag inte ens kunde somna om, försökte flera gånger, men det gick verkligen inte. vid klockan 2 vakna fagerstaborna+alme & olivia, så vi gick ut och rökte sen gled några till stan för att kika. ja mj och alme va helt döda, så vi stannade kvar där och kollade på, lotta på liseberg haha elr "kollade" ;D sen började vi städa, vilket va sjukt jävla jobbigt, va svag i hela kroppen och orkade inte ens flytta stolarna.. klockan blev mycket och vi kutade till tunnelbanan, för att komma till tcentralen och sen åka mot avesta. ja olivia, werme omar och mj sprang runt på tåget som om vi va helt lost, fanns fan inge platser knappt. kom hem vid typ 8 tiden för den körde världens omväg p.ga ombyggnad vid uppsala, ganska drygt alltså.

och så på kvällen gled ja som sagt till hedemora och tbx för va så jävla rastlös fast ja va slitet ;s
sen efter det så blev de datorn, telefonen och tv;n tills klockan blev 4 på natten. bra ewelina.

nu har jag skrivit en hel del om helgen, blev dock inte allt och inga detaljer heller,  nöj er med detta !
bilderna är inte sorterade efter dagarna, så är lite blandat . vissa bjuder vi på ;)





är ju så att de finns säkert 30 till, men orkar inte lägga upp just nu.
ciao ♥/ewelina


Kommentarer
Postat av: Frida

Uuusch!! Hade jag stött på den där dessie hade jag eldat upp hennes hår och sparkat ner henne så hon blev förlamad och tvungen att spendera livet i en rullstol! Så jävla skabbig :P

2009-08-17 @ 23:59:36
URL: http://friidalundberg.blogg.se/
Postat av: jenfa

snyggingar :D

2009-08-19 @ 19:41:23
Postat av: jaime

nu funka de :D tråkigt ni såg ut att ha det i sthlm ;)

2009-08-20 @ 23:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0